Nästa steg: vad händer nu?

Grattis! Du har tagit dig igenom nybörjarguiden. Bra jobbat! Det här är bara början på din resa till att bli en mer medveten resenär. Det kanske känns som att det är mycket information att ta in, men med tiden kommer du att bli ett proffs på det här.

Förhoppningsvis har du lärt dig en del nya saker och också insett att det är enklare än man skulle kunna tro att uppgradera sitt resande, och resa i lyx.

Lufthansa First Class, champagne
Skål, snart dricker du champagne ombord ett plan!

Så vad är ditt nästa steg?

Från och med idag vill jag att du börjar samla poäng, att du lär dig om olika lojalitetsprogram och i slutändan också hur du använder dina poäng för att komma iväg på en rolig resa. Som jag skrev i en av de andra artiklarna är det viktigt att ha ett mål med ditt poängsamlande – så se till att du sätter ett mål så fort som möjligt.

Jag kommer att uppdatera bloggen kontinuerligt med de bästa kampanjerna, och samtidigt dela med mig av roliga möjligheter som kan hjälpa dig nå dina resmål snabbare. På bloggen kommer jag även dela med mig av mina egna reseupplevelser – och förklara hur DU också kan ha liknande upplevelser.

Se till att du prenumererar på mitt nyhetsbrev, och att du läser bloggen då och då för att inte missa de bästa nyheterna. Om du har några frågor kring något är du alltid välkommen att skicka mig ett mejl så återkommer jag så fort som möjligt.

Lycka till med ditt poängsamlande!

1 Kommentar

Skriv en kommentar