Ford Mustang i Los Angeles, hyrt via AVIS
Ford Mustang i Los Angeles, hyrt via AVIS

Avis och SAS har tillsammans lanserat en ny kampanj där man kan tjäna 5000 Eurobonuspoäng (värde 625 kr) för varje bilhyra på minst 2 dagar. För den som har behovet av hyrbil kan detta snabbt bli en lukrativ affär där man kan tjäna en hel del poäng.

För att få bonuspoängen måste bokningen ske genom denna länk. Dessutom måste bokningen vara på minst 2 dagar och minimum inom bilkategori C. Längst ned i inlägget finns en sammanfattning av erbjudandets villkor.

Rent konkret innebär det att tio sådana här bokningar tillsammans med en voucher som man får igenom antingen SAS Amex Premium eller SAS Amex Elite skulle ge en business class-resa tur och retur till valfri SAS-destination.

 

Prisexempel

Prisexempel för 2 dagars hyrbil i Stockholmsområdet
Prisexempel för 2 dagars hyrbil i Stockholmsområdet

Det går givetvis att boka hyrbil på en resa utomlands, men det går lika bra att boka en hyrbil över en helg i Stockholm till exempel. En snabb sökning visar att man på flera ställen i Stockholm kan hyra en bil i kategori C över helgen för cirka 600 kr.

Jag skulle inte spekulativt boka en hyrbil enbart för poängen men det blir en riktigt bra bonus om man ändå har behov för hyrbil. I och med att man kan boka för hyrbil året ut så kan man också passa på att boka hyrbil för planerade semestrar.

 

 

Erbjudandets villkor i korthet

 1. Bokningen måste göras via www.avisworld.com/EuroBonus
 2. Bokningen måste göras mellan den 16e januari och 28e februari 2018, och bilhyran måste ha genomförts senast den 31 december 2018.
 3. Man tjänar SAS-poäng på hyrbil i Europa, Mellanöstern, Afrika, USA och Kanada.
 4. 5000 Eurobonuspoäng delas ut för bokningar på minst 2 dagar och minimum bilkategori C.
 5. Det går inte att dela upp en längre sammanhängande bokning i flera bokningar om 2 dagar i syfte att tjäna extra mycket poäng. Det går dock att göra flera bokningar med en dags mellanrum och således tjäna poäng flera gånger.
 6. Fullständiga villkor: www.avisworld.com/EuroBonus

Av

3 Kommentarer

 1. David Johansson Svara

  Tack för denna.. vi ska åka till LA i april och passade på att göra tre bokningar. 15000 poäng på väg in. Kaching! 😀

 2. Är det värt att boka även om man inte har behov av hyrbilen?

  • Damon Svara

   Hej Braddie. Nej, det skulle jag inte säga. Man ska endast boka om man känner att man har behov för hyrbilen, då det annars blir för dyrt med tanke på hur mycket poäng man tjänar. Om man vill generera Eurobonuspoäng är det då enklare att betala sina räkningar t.ex via Billhop då man får liknande summor poäng.

Skriv en kommentar